+ 31 (0)6 19 47 24 80
Contact

Inhoudelijk, creatief, nieuwsgierig en niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Wij zijn Moan!

Our mission

Als full-service designbureau combineren wij kennis en creativiteit tot succesvolle resultaten. Van concept naar eindproduct.

Met een krachtig netwerk van experts maken wij betekenisvolle en verrassende communicatie en design op maat. Het klinkt wat idealistisch, maar zo maken we de wereld net wat meer begrijpbaar – en mooier – voor een hoop mensen.

The Dynamic Duo

Peter Stekelenburg

Co-founder & strategic director

Paul van de Kant

Co-founder & creative director

The Creative League

Malou te Wierik

Campagnestrateeg

Floor van den Elsen

Communicatiestrateeg

Joris Roovers

Merkstrateeg

Jakob Roques

Freelance Motion graphic designer

Daan de Beer

Freelance Motion graphic designer

Pim Coumans

IOs Developer

Clients and Friends

 

We vinden een fijne samenwerking met onze klanten belangrijk. Alleen zo kun je samen waarde geven aan het verhaal dat verteld moet worden.

Arjan Terpstra

Auteur: Pac-Man: Birth of an Icon

“Moan heeft zich op een professionele, ambachtelijke, vriendelijke en passievolle manier van deze taak gekweten, waarbij wij als opdrachtgever konden leunen op terzake doende feedback en creatieve ingevingen die telkens wat opleverden. 10/10 would recommend!”

Joost Geurtsen

Brandmanager NU.nl

“Moan heeft aan een half woord vaak al genoeg en wist onze vraag op een juiste manier door te vertalen naar een visuele strategie, die erg goed werkt voor alle platforms van NU.nl.”

Alessandra Otterlo

Freelance projectmanager

“Werken met Moan was een zeer positieve ervaring. Ze zijn vriendelijk, denken mee, hebben oog voor detail, zijn flexibel en halen hun deadlines. Dit alles maakt mijn werk als projectmanager een stuk makkelijker en leuker.”

Jonna Parren-Kramer

UMC Utrecht / ThuisAlsThuis

“Door de persoonlijke betrokkenheid van Moan voldoet het eindproduct niet alleen aan alle eisen, maar verliep ook de samenwerking prettig en gezellig.”

Jannis van den Heuvel

Project Lead Gigit

“Moan speelt een essentiĆ«le rol in de branding en ontwikkeling van Gigit. Ze hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de conceptualisatie van het merk en de ontwikkeling van het design. Ze zijn altijd bereid te sparren over kansen en kunnen ook nog eens goed bier drinken.”

swipe
Over-ons-7-60

Some of our clients